tag:blogger.com,1999:blog-5192249570964364257.post5821152996347033511..comments2024-03-27T21:31:41.042+01:00Comments on Lottas mat och vardag: ChokladganacheLottahttp://www.blogger.com/profile/12881440007918369420noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5192249570964364257.post-39774363020818507842011-10-18T12:36:55.999+02:002011-10-18T12:36:55.999+02:00Ahlgrensbilar-fluff...gooooooottttt!!! ;)Ahlgrensbilar-fluff...gooooooottttt!!! ;)Annahttp://www.nillans.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192249570964364257.post-69640925868695869602011-10-18T11:13:00.866+02:002011-10-18T11:13:00.866+02:00Jag dubblade receptet. Kanske det jag gjorde fel. ...Jag dubblade receptet. Kanske det jag gjorde fel. Vissa recept reagerar annorlunda om man dubblar det. <br />Får testa på nästa tårta. <br />Godis låter supergott istället. Hjärnan arbetar. :D<br />Du måste testa limemoussen jag gjorde för den var supergod. Gillar när det inte är för sött.Lottahttps://www.blogger.com/profile/12881440007918369420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192249570964364257.post-12277740525393016882011-10-18T08:54:28.785+02:002011-10-18T08:54:28.785+02:00Har man för mkt godis i stelnar den. Använder inte...Har man för mkt godis i stelnar den. Använder inte mörk choklad, tycker inte om det ;)<br />180 gr godis (om det inte är gelegodis då är det 150 gr)<br />3 dl grädde.<br />Jag vispar fluffen så fort den riktigt kall. Jag väntar inte över natten eller sex timmar. Är jag osäker tar jag en termometer till hjälp så jag vet att röran är kall. Sen är det bara att vispa med maskin tills den blir härligt krämig :)<br /><br />Numera smälter jag godis för sig och vispar grädden nästan klar. När godiset blivit kallt, precis innan det stelnar igen, så blandar jag sakta i det i grädden. Blir nästan lika gott och går fortare ;)Annahttp://www.nillans.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192249570964364257.post-21859016945734899262011-10-17T21:49:59.179+02:002011-10-17T21:49:59.179+02:00Blir din också väldigt stel? Eller hade jag fel ch...Blir din också väldigt stel? Eller hade jag fel choklad? 80%. Eller är kylskåpet för kallt? Blev lite besviken på "fluffet". SÅg mer ut som smör. Men gott var det. Jag hade i lite vanilinsocker när jag vispade.Lottahttps://www.blogger.com/profile/12881440007918369420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5192249570964364257.post-53216890046177274552011-10-17T12:24:38.894+02:002011-10-17T12:24:38.894+02:00Det där kallar jag fluff ;) Kan göras med nästan a...Det där kallar jag fluff ;) Kan göras med nästan allt godis...Annahttp://www.nillans.comnoreply@blogger.com