Sidor

onsdag 9 juli 2014

Grillat


Jag köpte halloumiburgare förra veckan och hade planerat testa någon dag. Idag passade det bra i värmen. Kan man grilla så är det mycket skönare än att stå i ett varmt kök.

När gubben körde hem från jobbet körde han till slaktaren och köpte några färdigmarinerade grillspett och några tjocka skivor fläsk. Jag marinerade fläsket snabbt i olivolja, kalvfond, soja och honung.

Vi blev flera till middag eftersom Max kom hem med tre vänner.

Till det grillade serverades potatis, champinjoner, paprika, tomat, lök och vitlök som grillats tillsammans i en aluminiumform.

Halloumiburgare var gott och något jag kommer att köpa igen. Perfekt att ha i kylskåpet de dagar när jag inte fixar äta kött eller som idag när en av Max vänner visar sig vara vegetarian.

En annan gång hade halloumiburgare fungerat i ett hamburgerbröd med grönsaker och dressing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar