Sidor

tisdag 28 januari 2014

Salami- och fetaostpaj



Pajskal:
3 dl vetemjöl
150 gram smör
1 msk vatten

Nyp ihop smör och mjöl.
Tillsätt vatten och knåda snabbt ihop till en deg.
Låt stå kallt i 30 minuter.
Kavla ut dgen och placera i en pajform eller tryck helt enkelt ut degen i formen.
Nagga och grädda i 10 minuter i 200 grader.



Fyllning:
250 - 300 gram salami
1 rödlök
1 röd paprika

Strimla lök, paprika coh salami.
Fördela i pajskalet.

Topping:
1 burk färskost 200 gram (Valio cream cheese med vitlök)
150 - 300gram fetaost
5 ägg
1 1/2 tsk potatismjöl
1 krm svartpeppar

Blanda ihop och häll över fyllningen.
Grädda i cirka 20 minuter i 200 graders ugn.

Servera med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar