Sidor

onsdag 23 mars 2016

Kyckling i couscous


En väldigt snabb och enkel rätt. Inte många ingredienser som behövs. Använd de grönsaker du har hemma eller de du gillar. Ska maten plötsligt räcka till fler eller mätta lite mer tillsätter du enkelt fler grönsaker.

600 gram kycklinglårfilé
1 röd lök
1 röd paprika
1/2 solovitlök
1/2 citron (saften)
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar


Tillaga 3 portioner couscous enligt paketet.
Strimla kyckling, paprika och röd lök.
Bryn kycklingen.
Krydda med salt och svartpeppar.
När kycklingen fått lite färg tillsätt lök och paprika.
Stek några minuter till.
Vänd ner kyckling och grönsakerna i couscousen.
Pressa i vitlök och citronsaft.
Smaka av med salt och svartpeppar.

Servera med gröna blad och toppa med iFraiche (Cream Fraiche).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar