Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
Sidor
▼
fredag 11 mars 2016
Senapspanerad kotlett
Familjen fick senapspanerad kotlett med ugnsbakad potatis.
600 gram kotlett (hel eller i skivor)
1 msk Dijonsenap
2 dl mjöl
2 1/2 dl ströbröd
2 ägg
Skiva kotletterna om du köpt en hel.
Banka ut kotlettskivorna något.
Blanda ägg och senap i en djup tallrik.
Häll mjöl i ytterligare en djup tallrik och ströbröd i en annan.
Doppa kotletterna i mjöl, ägg och sist i ströbröd.
Stek kotletterna 5 minuter på varje sida på medelhög värme.
Servera med ugnsbakad potatis, rårivna morötter och en sås gjord på iFraiche, majonnäs och tacosås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar