Sidor

torsdag 15 september 2011

Pastasås med bacon, kassler, paprika och purjolök



Snabbt och enkelt men ändå väldigt gott och mättande. Såsen tillagas under tiden pastan kokar.

3 dl grädde
2 dl créme fraiche
2 paket bacon
400 gram kassler
1 purjolök
1 röd paprika
1 dl ost
1/2 salt
1 krm vitpeppar
1 krm citronpeppar

Skär bacon i strimlor.
Strimla kassler.
Strimla purjolöken.
Tärna paprikan.
Fräs bacon och blanda ner grönsaker och kassler.
Låt steka några minuter.
Häll på grädde och blanda ner créme fraiche.
Krydda med salt, vitpeppar och citronpeppar.
Riv ost.
Rör ner osten i såsen och rör tills den smält.

Servera med valfri pasta och sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar