Sidor

tisdag 10 november 2015

Kolja med krämig dillpotatis


Familjen åt kolja medan jag fick veganska filéer från Anamma. Passade väldigt bra.

700 gram koljafilé
1 bubbla potatis
1 burk iFraiche 2 dl
1 citron
olja
salt
svartpeppar
morötter

Skala och dela potatisen i tärningar och lägg på en plåt.
Gnid in potatisen med olja, salt och svartpeppar.
Sätt in i ugn 200 grader i cirka 20 minuter.
Skala och riv morötter.
Hacka dill och blanda med iFraiche.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Dela fisken i portionsbitar.
Krydda med salt och svartpeppar.
Stek i rikligt med smör i cirka 5-7 minuter på varje sida.
Dela citronen i klyftor.
Blanda ihop potatisen med dillkrämen.

Servera fisken med citronklyftor, dillpotatis och rivna morötter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar