Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
Sidor
▼
måndag 26 mars 2018
Kotlett med Dijonsås
Väldigt snabb rätt om man bortser från potatismoset. Men om man delar potatisen i mindre bitar så kokar den ganska snabbt.
1,1 kg benfri kotlett
salt
svartpeppar
Sås:
3 dl crème fraiche
1 dl grädde
2 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 1/2 - 2 msk dijonsenap
2 msk kycklingfond
salt
svartpeppar
Salta och peppra kotletter.
Stek köttet i ca 3 minuter per sida.
Vispa samman crème fraiche med mjölk, grädde, mjöl, senap och fond i en kastrull.
Låt såsen koka upp och sedan sjuda i minst 3 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med potatismos och kokt broccolli.
Ser jättegott ut!
SvaraRaderaRoligt att få lite inspiration, älskar nya recept.
/Lisa
lisebo.blogg.se