Sidor

onsdag 24 maj 2017

Myror i huden




Jag har inga större problem med insekter och småkryp men nu räcker det.

Under den senaste veckan har myrkrypningarna förflyttat sig från benen till hela kroppen.

Det känns som om jag har myror som kryper på ryggen, armarna, hslsen och ansiktet. Håller på att bli vansinnig.

En kort stund efter att jag har duschat känns det okej men sedan börjar det igen.

Att ha stickningar och kramper i benen är väl en sak och det är jag van vid men detta är hemskt.

tisdag 23 maj 2017

Toast Biff a' la Lindström


Lite lättare middag i värmen. Inte många som orkar äta när temperaturen stiger. Som till exempel min gubbe.


Jag värmde linssoppan som vi hade till lunch och lade till sallad.

600 gram blandfärs
1 liten rödlök
1 1/2 dl inlagda rödbetor
2 msk kapris
2 tomater
6 ägg
2 msk worcestershiresås
1 msk soja
1/2 dl rött matlagningsvin
25 gram smör
1 bröd
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

1/2 romansallad
1/2 gurka
100 gram champinjoner
3 msk rapsolja
1 1/2 msk äppelcidervinäger
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Hacka lök.
Hacka kapris.
Hacka rödbetor.
Blanda köttfärs, rödlök, kapris, salt, svartpeppar  och hälften av rödbetorna.
Forma till biffar och stek cirka 5 minuter per sida.
När biffarna är klara ta ur dem från stekjärnet.
Tillsätt worcestershiresås, soja, rödvin och 25 gram smör.
Vispa under uppvärmning och låt koka ihop något.
Stek äggen.
Skiva tomaterna.

Skölj och strimla salladen.
Skiva svampen.
Tärna gurkan.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
Ringla ner dressingen i salladen.

Vid servering:
Rosta bröd.
Arrangera bröd, biff, ägg, tomat och rödbetor.
Häll lite av skyn över och krydda med grovmalen svartpeppar.

Linssoppa



Lätt lunch idag. Vad jag älskar linssoppa. Den godaste jag ätit var i  Turkiet 1989. Tror aldrig att jag lever upp till det minnet igen. Fast denna är riktigt god också. Magda tog två tallrikar. Inte illa för en sjukling.


3 dl röda linser
1 gul lök
1 potatis
2 morötter
2 msk tomatpuré
2 msk grönsaksbuljongpulver
1,5 tsk spiskummin
1 l vatten
1/2 - 1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 msk olja
1 msk paprikapulver
citron

Skala och dela lök, potatis och morot i tärningar.
Steka lök tills den fått lite färg.
Tillsätt potatis och morot och stek lite till.
Vänd ner tomatpure och fräs en stund. Tvätta linserna och tillsätt dem i grytan. Häll i vatten, grönsaksbuljongpulver, spiskummin och svartpeppar.
Rör om och låt soppan koka upp.
Sänk värmen och låt soppan puttra under lock tills allt mjuknat.
Efter 10 minuter tillsätter du salt.
Mixa soppan slät. Späd eventuellt ut med mer vatten om soppan känns för tjock. Koka då upp soppan igen.
Smaka av med mer kryddor.

Vid servering:
Fräs paprikapulvret i olja under några sekunder utan att det bränns vid.

Häll upp soppan, garnera med paprikaoljan. Testa att droppa lite citronsaft över precis vid serveringen. Det ger faktiskt ett lyft på soppan.

Krasslig Magda



Magda har hostat och haft feber från och till sedan början av maj. Hon har ont i halsen och svårt att svälja. Både hon och jag ser vita beläggningar där mandlarna tidigare satt. Igår hostade hon så mycket att hon kräktes. Var också påtagligt slö och höll på att ramla ihop. Då ringde jag för att få lite info från vårdcentralen. Kan man ha halsfluss trots bortopererade mandlar?

Magda hade det så otroligt jobbigt under lång tid med kronisk tonsilit innan det äntligen blev op. Det har varit ok sedan op i november med en och annan ont i halsen-klagan men inget stort. Nu har hon varit hemma från skolan i två veckor. Tycker synd om henne att återigen tappa rutinen när skolan precis börjat flyta på.

Jag fick inget svar på min fråga i telefon men vi uppmanades att komma på lättakuten. Upprepade till och med frågan två gånger men inget svar.

Vi fick träffa en sköterska som tog snabbsänka men inget halsprov då hon inte såg vita beläggningar. Sedan satt vi i en timme och väntade. Tyckte det var konstigt att andra som kommit efter oss fick komma in. Visade sig att de hade missat Magda.

Dr förklarar att Magda är förkyld. CRP är 22. Hon har ett virus. Magda hostar och man hostar inte om det är bakterie.
Jag stod på mig och sa att Magda hostat hela tiden då hon hade kronisk tonsilit. Dr skrattar till och säger att det är vetenskapligt bevisat att man inte hostar av streptokocker.
Han tittar i halsen och ser ingen svullnad, rodnad eller beläggning.

- Var ute i solen och få d-vitamin. Drick citron och få c-vitamin.

Ute i bilen tittar jag i Magdas hals. Svullen, irriterad och vita beläggningar.

Suck!

Jag är inte den som springer till dr så fort det är något. Jag är inte den som skriker penicillin så fort ungarna är sjuka. Magda åt penicillin för första gången i sitt liv när hon var 15 år. Jag tror på att mycket kan kroppen klara av själv men ibland behöver den hjälp. Men jag ser att Magda mår dåligt. Hon kan inte äta och får bara i sig  lite vätska. Matt i kroppen och orkar inte vara uppe. Jag hör att hon mår dåligt. Hon hostar och klöks. Viss

Vi avvaktar några dagar till och hoppas att Magda lyckas bli frisk.

Men hur är det? Kan man ha halsfluss trots att mandlarna är bortopererade? Dr svarade inte heller på min fråga.

måndag 22 maj 2017

Kycklingwok


Jag gjorde kycklingwok till familjen och till mig samma grönsaker och kryddning fast med Oumph. Använde kebab Oumph eftersom det var det som fanns i frysen.

I orginalreceptet skulle det inte vara kokosmjölk utan 1 dl vatten.

600 gram benfri kyckling
1 stor tumme ingefära
1/2 solovitlök
1 1/2 msk soja
1 1/2 dl sweet chilisås
200 gram morötter
1/2 broccoli
1/2 zucchini
1 burk kokosmjölk
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 portioner nudlar

Skala och riv ingefära.
Pressa vitlök.
Blanda ingefära och vitlök med soja och sweet chilisås.
Strimla kycklingen.
Lägg kyckling och marinaden i en påse och låt marinera medan du förbereder resten.
Skala och skär morot i slantar.
Dela broccoli i buketter och skiva stammen tunt.
Tärna zucchini.
Koka nudlar enligt förpackningen.
Bryn kycklingen med marinaden i 2-3 minuter.
Tillsätt grönsakerna och stek i 3-4 minuter till.
Blanda ner kokosmjölk och krydda med salt och svartpeppar.
Låt allt bli varmt.
Servera.

torsdag 18 maj 2017

Chicken drums med sötpotatismix

Familjen gillade kryddningen på kycklingen.

Ett annorlunda sätt att servera potatis och sötpotatis. Gillade verkligen detta receptet. Blev på något sätt fräschare och lättare. Mellanting mellan vanlig kokt potatis och potatissallad. Kommer absolut att göra detta igen.

Jag använde tofu Greek Style så att jag kunde äta samma som familjen men givetvis är det lika bra med vanlig fetaost.

1, 2 kg chicken drums
1 msk tomatpuré
1/2 dl olivolja
1 msk honung
1 tsk kanel
1 msk paprikapulver
1 tsk chilipulver
1/2-1 tsk salt

1/2 kg potatis
1 stor sötpotatis
1/2 ask körsbärstomater
1/2 påse babyspenat
1/2 paket Tofu Greek style  (fetaost)
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
olivolja

Blanda tomatpuré, olivolja, kanel, paprikapulver,  chilipulver och salt.
Lägg kycklingen i en fryshuset och häll i kryddpastan.
Vänd runt ordentligt så att all kyckling blir kryddad.
Lägg över kycklingen i en ugnsform och stek i ugn i 220 grader i 25 minuter.

Skala och dela potatis och sötpotatis i mindre bitar.
Lägg i en ugnsform och ringla över olivolja.
Krydda med salt och svartpeppar.
Halvera körsbärstomater.
Stek i ugn i 220 grader i 20 minuter.
Ta ut potatisen när den är klar.
Vänd ner tomater och babyspenat.
Smula fetaost över.

onsdag 17 maj 2017

Vitlökspasta med citronbiffar


Jag åt pulled Vegme idag också.


Fraiche-röran var riktigt god och salladen med morot och spenat var enkel och fräsch.

600 gram blandfärs
1 ägg
1/2 dl ströbröd
1/2 dl vatten
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 citron

Blanda ihop ströbröd,vatten och ägg.
Låt svälla några minuter.
Riv skal från 1/2 citron.
Blanda ner blandfärs, citronskal, salt och svartpeppar.
Forma till biffar och stek.

1 rödlök
1 tomat
2 dl iFraiche  (creme fraiche)
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Finhacka rödlök.
Tärna tomaten fint.
Blanda ihop rödlök, tomat och iFraiche.
Smaka av med salt och svartpeppar.

300 gram morötter
1/2 påse bany spenat
2 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Skala och riv morötter.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen.
Vänd samman morötter och babyspenat.
Ringla över dressingen.

1/2 dl olivolja
1/2 solovitlök
3 krm salt
1 krm svartpeppar

När du kokt och hällt av pastan så ställ tillbaka den tomma kastrullen på plattan.
Tillsätt olivolja och fräs finhackad vitlök utan att den får färg.
Blanda ner pastan i vitlöksoljan.
Salta och peppra.

Valnötsmjölk


Jag undviker som du säkert vet mejeriprodukter och använder istället liknande produkter som är gjorda av vegetabilier. Främst havre efter som jag har en tendens att reagera på för mycket soja.

När jag fick en stor förpackning med valnötter av min pappa började jag fundera. Visst måste jag kunna göra egen mjölk på valnötter. 

Valnötter innehåller massor av antioxidanter, fibrer, protein, E-vitamin och omega-3-fettsyror. Det är nyttigheter som jag behöver få i mig. Att göra mjölk av de valnötter som min pappa själv har plockar borde vara bättre än att köpa i affären. 

Efter Google och diskussioner på olika Vegansidor på Facebook bestämde jag mig för att testa.

Eftersom valnötter har en bitter eftersmak bestämde jag mig för att söta med agave sirap. Hur mycket du använder är upp till dig. Jag ville inte ha en söt mjölk utan bara maskera bismaken. Det går utmärkt att söta efteråt om man känner att det behövs. 

2 dl valnötter
9 dl vatten
1 nypa himalayasalt
(Agave sirap)

Blötlägg valnötter över natten.
Häll valnötterna i en sil och skölj.
Mixa dem med vatten och en nypa himalayasalt.
Du kan också söta om du vill. Använd det sötningsmedel som passar dig.
Sila valnötsmjölken genom en silduk. En ren kökshandduk fungerar om du inte har en silduk.
Låt stå kallt i 2 timmar.
Blanda eftersom det skiktar sig.

Njut av din egen valnötsmjölk. 

tisdag 16 maj 2017

Spätta och pulled Vegme




Familjen fick stekt spätta, kokt potatis och skirat smör medan jag testade pulled Vegme i ett bröd.

Jag hade ett salladsblad och samma svamp-, lök- och rödbetsröra som familjen åt till fisken. På toppen tog jag lite vitlökssås gjord på iFraiche och vitlök.

Har du inte testat Vegme så kan jag verkligen rekommendera den. Väldigt gott.

2 rödbetor
200 gram champinjoner
1 gul lök
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Hacka löken.
Skiva svampen.
Skala och riv rödbetor.
Stek lök och champinjoner.
Tillsätt rödbetor.
Krydda med salt och svartpeppar.


600 gram spätta (file)
salt
vitpeppar
vetemjöl

Vänd fisken i vetemjöl.
Krydda.
Stek 3-4 minuter per sida.


måndag 15 maj 2017

Pasta med krämig kotlettgryta


Det blev ingen bild på tallriken eftersom gubben hällde på massor av ketchup. Men alla intygade att det var gott.

600 gram kotlett
1/2 gul lök
1/2 purjolök
1/2 solovitlök
1 tsk rosmarin
1/2 - 1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl grädde
2 dl vatten (mjölk)
1 1/2 msk kycklingfond
1 1/2 msk dijonsenap
1/2 påse babyspenat


Strimla kotletten.
Strimla lök och purjolök.
Stek kotlett tills får lite färg.
Tillsätt lök och purjolök.
Pressa i vitlök.
Tillsätt rosmarin, salt och svartpeppar.
Fräs någon minut.
Häll i grädde, vatten, fond och dijonsenap.
Låt koka 5-10 minuter. Gärna längre.
Koka under tiden pasta.
När pastan är klar tillsätter du babyspenat i såsen och blandar väl.


Servera antingen var för sig eller pasta och sås tillsammans. Vilket som fungerar hos dig.

söndag 14 maj 2017

23-årig bröllopsdag på Direktör Nyfiken


Idag firade jag och gubben 23-årig bröllopsdag. Jag bestämde när vi hade 19-årig bröllopsdag att jag fått nog. Jag hade arrangerat och köpt presenter i alla år med nu fick det vara nog. Ville gubben fira vår bröllopsdag var det upp till honom. När det var dags för vår 20-årig bröllopsdag sa gubben att vi skulle ut och äta men tyvärr var han bortrest i jobbet.

I år bestämde jag att vi skulle ut och äta så vi bokade bord på Direktör Nyfiken i Hällevik.


Jag hade varit i kontakt med restaurangen i god tid innan eftersom jag är van vid att stöta på problem med min kosthållning. Min man är allätare medan jag undviker allt animaliskt på grund av min hälsa.
Camilla (kocken) ringde upp mig veckan före besöket och förhörde sig noggrant kring vad jag kunde äta.

Idag serverades brunch, det vill säga en buffe med kalla och varma rätter.

Oj, vad jag fick mat. Det mesta kom ut till bordet men jag fick också veta vad på buffén som var lämpligt för mig.


Otrolig respekt och omtanke från all personal. Noggranna med att berätta om innehållet i min mat.


"Skagenröra" med tofu och avokado var super.  Varmrätten var potatisgratäng med kikärtsbiffar. Mumsigt.
Chokladmousse av avokado till efterrätt. Hade jag inte varit så mätt hade jag slickat glaset.

Både jag och min man rekommenderar Direktör Nyfiken. En härlig och familjär restaurang precis vid stranden.  Vi är så mätta. Vilken njutning.


lördag 13 maj 2017

Sparrissoppa med blomkål- och sojabönssallad



Soppa kan ha en tendens att bara mätta genom volym. Speciellt mixade soppor som inte innehåller bitar av grönsaker eller kött. Gubben klagar alltid på att soppa inte mättar. Därför tyckte jag att detta receptet lät bra men han dissade sojabönan som är en helt ypperlig mättande faktor.

Har du inte grönsaksbuljongpulver fungerar fond utmärkt. Grönsaksfond eller kycklingfond. Det behöver vara en ljus fond.

Saknar du citron så fungerar givetvis citronsaft på flaska. Skalet kan du utesluta.

Jag använder iMat för att göra rätten helvegetarisk men det går utmärkt att byta ut mot grädde eller gräddmjölk.

Vill du ha tjockare soppa går det utmärkt att reda efter att du mixa soppan. Använd lite majsredning utrört i vatten och koka upp soppan igen.

Jag gillade verkligen denna soppan och kommer absolut att laga den igen. Så otroligt enkel och väldigt god.

Kan tänka mig den som en förrätt. Både med och utan salladen. Kanske med lite finhackad salladslök på toppen istället för salladen.



1 gul lök
1/4 - 1/2 solovitlök
1 knippe sparris
2 msk grönsaksbuljongpulver
1 liter vatten
5 dl iMat (2 1/2 dl grädde och 2 1/2 dl mjölk)
1/2 - 1 tsk salt
1 krm svartpeppar

1/2 blomkål
1 förpackning sojabönor
1 knippe rädisor
1/2 citron (2-3 msk citronsaft)
3 krm salt
1 krm svartpeppar

Hacka lök och vitlök.
Skär bort nedersta delen av sparrisen. Den som är hård/träig.
Dela sparrisen i mindre bitar men spara topparna för att lägga i soppan efter mixningen.
Fräs löken och sparris utan att det får färg.
Tillsätt buljongpulver och vatten.
Koka upp och låt koka i minst 5 minuter.
Tillsätt iMat, salt och svartpeppar.
Koka upp igen och låt koka i ytterligare minst 5 minuter.
Mixa soppan slät.
Smaka av om det behövs mer salt och svartpeppar.
Lägg i topparna från sparrisen.

Dela blomkål i mindre buketter.
Stek i olja tills blomkålen fått lite färg.
Skiva rädisor.
Häll av och skölj sojabönorna.
Blanda ihop blomkål, sojabönor och rädisor.
Riv skal från citronen och pressa ut saften.
Ringla över salladen och krydda med salt och svartpeppar.
Blanda runt ordentligt.

Lägg salladen i botten av tallriken och häll soppan över. Går utmärkt att också servera gott bröd eller knäckebröd för den som vill ha det.

onsdag 10 maj 2017

Grönpepparsås



En riktigt god sås som verkligen höjde maten. Familjen åt fläskytterfilé medan jag åt stekt portabello.

1/2 gul lök
2 tsk torkad grönpeppar
4 dl iMat  (3 dl grädde och 1 dl vatten)
1 1/2 msk grönsaksbuljongpulver
salt
svartpeppar

Finhacka löken.
Stöt grönpeppar i en mortel.
Fräs lök och grönpeppar i mjölkfritt smör i en kastrull tills löken blivit genomskinlig.
Häll i iMat och buljongpulver.
Låt puttra i minst 5 minuter. Gärna längre.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Red med Maizena redning om det behövs.

tisdag 9 maj 2017

Kikärtsbiffar


När ork finns för att fylla på mitt förråd i frysen med vegetariska rätter så är biffar av olika slag perfekt att göra. Idag blev det kikärtsbiffar. Väldigt enkelt och väldigt behändigt att ha i frysen de dagar som jag inte orkar laga två rätter från grunden.

Dessa går att servera med det mesta. I hamburgerbröd eller med en sallad till, Bulgur, ris eller couscous. Både varma och kalla såser är utmärkt till.

2 burkar kikärtsbiffar
200 gram potatis (kokt)
1 salladslök
1/2 dl vetemjöl
1 msk basilika
1/2 tsk örtsalt
1 krm svartpeppar
1/2 dl ströbröd


Om du inte har kokt potatis så skala och koka samt låt dem svalna.
Hacka salladslök.
Häll av kikärtorna och skölj dem noga.
Blanda ihop i en matberedare tillsammans med potatis, mjöl, basilika, salladslök, örtsalt och svartpeppar.
Mixa inte länge utan bara tills att allt blandat.
Forma till 1 centimeter tjocka biffar.
Vänd biffarna i ströbröd.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna gyllenbruna cirka 3-4 minuter per sida.
Lägg kikärtsbiffarna på hushållspapper så att överskottsolja kan rinna av.

söndag 7 maj 2017

Chicken nuggets

600 gram kycklinglårfile
1 dl ströbröd
1 dl panko
1 bubbla persilja
1/2 solovitlök
1 ägg
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
gurka
salladslök
körsbärstomater
sallad
3 msk olivolja
1 1/2 msk äppelcidervinäger

Hacka persilja.
Blanda persilja, panko, ströbröd, salt och svartpeppar.
Dela kycklingen på längden.
Vispa upp ägget.
Vänd först i ägg sedan i ströbrödsmixen.
Stek kycklingen tills gyllenbrun och genomstekt.

Tärna gurka och strimla salladslöken. Halvera körsbärstomater.
Blanda med salladsblad.
Rör ihop olivolja, vinäger, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar.

Servera med klyftpotatis och aioli.

Karré med ugnsgrönsaker och basilikasmör


Familjen fick karré medan jag stekte en portabello till mig. Med lite olika grönsaker på tallriken är jag nöjd.


600 gram karré
100 gram smör
1/2 citron
4 msk olivolja
1 blomkål
1 rotselleri
1 tsk rosmarinkrydda
1/4 solovitlök
1 knippe färsk basilika
salt
svartpeppar

Skiva köttet om du har hel karré.
Riv det yttersta skalet på citronen och pressa ur saften.
Blanda citonsaft, olivolja 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
Gnid in köttet i oljan.

Skiva blomkål i centimetertjocka skivor. Skala och skär rotselleri i mindre bitar.
Lägg i en ugnsfast form.
Ringla över olja, rosmarin, 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar.
Gratinera i 200 graders ugn i 25-30 minuter.
Mixa smör, basilika, vitlök och citronskal.
Smaka av med salt och svartpeppar  (2 krm salt och 1/2 krm svartpeppar).

Stek köttet i 3-4 minuter på varje sida. Låt vila några minuter innan du äter.

Servera köttet med ugnsgrönsaker och kryddsmör.



onsdag 3 maj 2017

Majssoppa med två tillbehör



Riktigt god soppa. Blev matigt med nudlarna.
Gubben tyckte att den var starkt men de andra tre tyckte att det var gott.

I grunden är denna rätten vegetarisk och det är tillbehören som bestämmer om den ska vara vegetarisk eller inte.

1 gul lök
1/2 solovitlök
1 tsk sambal oelek
1 burk majs (280 gram)
2 msk kycklingfond (grönsaksbuljongpulver)
1 liter vatten
knappt 1/2 dl citronsaft
2 dl grädde  (iMat)
1/3-1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 paket nudlar  (äggnudlar)
3 morötter
2 burkar kräftor  (330 gram*2)
1 dl pulled Oumph

Hacka lök och vitlök.
Fräsch i en kastrull med sambal oelek.
Häll av majsen och tillsätt i kastrullen.
Stek tills majsen fått lite färg.
Slå på vatten och buljongpulver/fond.
Låt koka i 10-15 minuter.
Under tiden kokar du nudlar enligt förpackning.
Skölj med kallt vatten.
Skala och hyvla morötter tunt.
Mixa soppan.
Tillsätt grädde/iMat.
Koka upp soppan.
Smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.
Lägg nudlar, morötter och kräftor/pulled Oumph i en djup tallrik.



Vid servering häller du över soppan.


tisdag 2 maj 2017

Vill du testa Glossybox?


Bild från www.glossybox. se

Mina tjejer prenumererar på Glossybox och får varje månad hem en box med skönhetsprodukter. Det är både kända och nya skönhetsvarumärken. Ibland är det också sådant som kanske inte sådant som direkt är skönhetsprodukter men sådant som kan få dig som kvinna att må gott.

GLOSSYBOX är verkligen den perfekta vardagslyxen. För endast 139 kr per månad får du hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter i mindre format (travel size). Även full size förekommer.

Tjejerna är väldigt nöjda med innehållet och även om det ibland är produkter som inte riktigt faller i smaken så kan man alltid ge bort eller sälja det man inte vill ha.

Det finns också en Manbox för männen så att de inte ska känna sig utanför. För visst vill även män piffa till sig?

Förutom att prenumerera på box kan man också köpa de specialboxer som görs. Jag har av Maja fått Mors dags -boxen och till jul brukar jag köpa boxen som görs då. Alltid väldigt nöjda.

Tjejerna ser med förväntan fram emot varje Glossybox och det blir många turer till brevlådan. Det är spännande att öppna varje box när den kommer. Precis som att få en present varje månad.

Om du vill testa att få hem Glossybox så vill jag tipsa dig om ett erbjudande som gäller så länge lagret räcker och fungerar endast på löpande prenumerationer. Kampanjen är giltig mellan 1/5 - 8/5.

Om du startar en prenumeration får både du och mina döttrar en necessär med 5 skönhetsprodukter som är speciellt utvalda av Storbritanniens Glossies som deras absoluta must haves.

Använd den unika koden när du startar din prenumeration så får inte bara du utan också Maja eller Magda en necessär med produkter.

https://gbx.to/r/SECI=NjE4ODk=

www.glossybox.se