tisdag 24 juli 2012

Kassler Florentine



800 gram kassler
1/2 påse frusen spenat
2 tomater
salt
vitpeppar
1 dl riven ost
1/2-1 dl parmesan

Ostsås:
3 dl grädde
1 dl mjölk
1 nypa salt
1 krm vitpeppar
2 äggula
2 dl riven ost

Tina spenaten på låg värme i en kastrull.
Salta och peppra.
Lägg spenaten i en ugnssäkert form.
Skiva kasslern.
Skiva tomaterna.
Varva kassler och tomat ovanpå spenaten.

Koka upp grädden och mjölken till såsen.
Salta och peppra.
Vispa äggulorna och rör i såsen.
Koka upp.
Tillsätt den rivna osten.
Bred såsen över kasslern och strö på riven ost.

Gratinera mitt i ugnen 250 grader i ca 10-12 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar