Fisk:
700 gram färsk lax
1/2 tsk salt
1 - 2 krm citronpeppar
700 gram färsk lax
1/2 tsk salt
1 - 2 krm citronpeppar
1 krm vitpeppar
Sås:
1 rödlök
1/2 citron
2 dl Creme Fraiche
1 burk ishavsrom
2-3 krm salt
1/2-1 krm svartpeppar
Smörj en ugnsfast form och lägg i laxen.
Salta och peppra.
Sätt in i mitten av ugn 170 grader i 20 minuter.
Finhacka lök.
Riv skalet från citron.
Blanda lök, citronskal, iFraiche och ishavsrom i en skål.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Skär citronen i klyftor.
Servera lax med kokt potatis, romsås, kokt broccoli, riven morot och citronklyftor.
1 rödlök
1/2 citron
2 dl Creme Fraiche
1 burk ishavsrom
2-3 krm salt
1/2-1 krm svartpeppar
Smörj en ugnsfast form och lägg i laxen.
Salta och peppra.
Sätt in i mitten av ugn 170 grader i 20 minuter.
Finhacka lök.
Riv skalet från citron.
Blanda lök, citronskal, iFraiche och ishavsrom i en skål.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Skär citronen i klyftor.
Servera lax med kokt potatis, romsås, kokt broccoli, riven morot och citronklyftor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar