1 kg Högrev
2 Gul lök
1 solovitlök
2 stora röda paprikor
1/2 dl tomatpuré
1 l vatten
2 dl grädde
2 krm Cayennepeppar
2 tsk paprikapulver
1 tsk timjan
3 msk Ajvar Relish
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Skär köttet i mindre bitar.
Skär köttet i mindre bitar.
Hacka lök och pressa vitlök.
Dela paprika i bitar.
Bryn köttet i omgångar och lägg över i en stor gryta.
Fräs lök, vitlök och paprika så att det mjuknar.
Dela paprika i bitar.
Bryn köttet i omgångar och lägg över i en stor gryta.
Fräs lök, vitlök och paprika så att det mjuknar.
Tillsätt tomatpuré och låt allt fräsa under omrörning.
Lägg över i grytan.
Tillsätt vatten och grädde i grytan.
Tillsätt vatten och grädde i grytan.
Krydda med cayennepeppar, paprikapulver, timjan och ajvar relish.
Koka upp för att sedan sänka värmen för att småkoka i 1 1/2 - 2 timmar.
Koka upp för att sedan sänka värmen för att småkoka i 1 1/2 - 2 timmar.
Smaka av med salt och peppar.
Red eventuellt med maizena utrört i vatten.
Servera med kokt potatis och haricots verts.
Servera med kokt potatis och haricots verts.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar