Du kan förändra potatissallad genom att tillsätta kapris, små buketter broccoli, dill eller gräslök. Testa dig fram till din favorit.
Vego:
Det finns idag även Greek Yoghurt style i den veganska sektionen bland mejeriprodukter i den flesta större butiker. Vegansk majonnäs är också lätt att hitta. Honung byter jag ut mot Agave sirap.
1 kg potatis
1 stor röd lök
2 dl turkisk yoghurt
4 msk majonnäs
2 msk Dijonsenap
3 - 4 tsk honung/agave sirap
1 -1 1/2 tsk salt
1-2 krm svartpeppar
Skala och kok potatisen i saltat vatten.
Låt potatisen kallna.
Finhacka löken.
Blanda yoghurt, majonnäs, senap och honung.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Dela potatisen i mindre bitar.
Vänd ihop potatis, lök och yoghurtblandningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar