- Åh, vad gott det luktar.
Jag gjorde även samma recept men bara med 200 gram Anamma formbar färs till mig. Uteslöt därför ägg och skorpmjöl. Behövs inte till formbar färs. Riktigt gott!
500 gram blandfärs
1/2 vitkålshuvud (beror givetvis på storlek)
500 gram blandfärs
1/2 vitkålshuvud (beror givetvis på storlek)
1 stor gul lök
3 msk sirap
2 ägg
3/4 dl ströbröd
3/4 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Strimla lök och kål tunt.
Stek mjukt.
Ringla över sirap och krydda med salt och svartpeppar.
Blanda färs, ägg, ströbröd och vatten.
Vänd ner kålen.
Forma till biffar.
Stek i 3-4 minuter per sida.
Servera med kokt potatis, brunsås, råriven morötter och lingonsylt.
3 msk sirap
2 ägg
3/4 dl ströbröd
3/4 dl vatten
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Strimla lök och kål tunt.
Stek mjukt.
Ringla över sirap och krydda med salt och svartpeppar.
Blanda färs, ägg, ströbröd och vatten.
Vänd ner kålen.
Forma till biffar.
Stek i 3-4 minuter per sida.
Servera med kokt potatis, brunsås, råriven morötter och lingonsylt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar