lördag 27 augusti 2011

Frallor fyllda med skinka och ost




Jag förbereder lite kvällsgott. Detta är ett perfekt sätt att använda sig av frallorna som blev över från frukosten.

6 frallor
3 ägg
3 dl grädde
skinka
riven ost
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk italiensk salladskrydda
Skär locket av frallorna. Spara locken. Gröp ur.


Hacka skinka och riv ost.
Fyll frallornas inre med skinka och ost.
Blanda samman ägg, grädde, salt, svartpeppar och italiensk salladskrydda.
Häll över fyllningen i frallorna.


Toppa med lite riven ost överst.


På med locken och slå in frallorna i aluminiumfolie.


Hit går det bra att förbereda.
Gratinera i ugnen 200 grader i ca 30 minuter.
Passar också som lunch med en sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar