Pajdeg:
3 dl vetemjöl
75 gram smör
125 gram Kesella
Fyllning:
3 stjälkar selleri
1 röd paprika
1 gul paprika
ca 500 gram kycklingfilé
Äggstanning:
3 ägg
2 dl Créme fraiche
100 gram getost
2 1/2 hackad msk rosmarin
1 msk flytande honung
2 msk hackad persilja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör en pajdeg. Tryck ut degen i en form. Låt stå kallt ca 30 minuter.
Nagga och förgrädda ca 10 minuter 225 grader.
Grilla eller stek kycklingfiléerna klara.
Skär selleri i skivor.
Skär paprikan i tärningar.
Dela kycklingfiléer i mindre bitar.
Fräs selleri, paprika, kyckling i en stekpanna ca 5 minuter.
Fyll pajskalet med blandningen.
Vispa samman ägg, créme fraiche, getost, rosmarin, honung, persilja, salt och peppar.
Häll över fyllningen.
Grädda i 25-30 minuter i 225 grader.
Servera med en grönsallad.
Vill man att det ska gå snabbare. Köp färdiggrillad kyckling och Créme Fraiche smaksatt med getost, rosmarin och honung.
SvaraRadera