6-8 kalla kokta potatis
3 msk vetemjöl
1 morot
1 liten röd lök
3 msk finhackad persilja, timjan eller annan örtkrydda (har du inga färska örter så kör med torkade eller frysta)
1 kryddmått svartpeppar
1/2 tsk örtsalt (typ Vegeta, jag använder mig av Persillade) eller vegetarisk buljong i pulverform
Riv den kalla kokta potatisen fint på rivjärn.
Skala och finhacka morot och rödlök.
Skölj och fin hacka örtkryddan.
Blanda samman allt och smaksätt med peppar och örtsalt.
Forma till biffar och stek i drygt 1 minut på vardera sida.
Servera med en grönsallad. Eller om du som jag har någon i familjen som vägrar äta helt vegetariskt så servera en köttbit eller kryddkorv till.
3 msk vetemjöl
1 morot
1 liten röd lök
3 msk finhackad persilja, timjan eller annan örtkrydda (har du inga färska örter så kör med torkade eller frysta)
1 kryddmått svartpeppar
1/2 tsk örtsalt (typ Vegeta, jag använder mig av Persillade) eller vegetarisk buljong i pulverform
Riv den kalla kokta potatisen fint på rivjärn.
Skala och finhacka morot och rödlök.
Skölj och fin hacka örtkryddan.
Blanda samman allt och smaksätt med peppar och örtsalt.
Forma till biffar och stek i drygt 1 minut på vardera sida.
Servera med en grönsallad. Eller om du som jag har någon i familjen som vägrar äta helt vegetariskt så servera en köttbit eller kryddkorv till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar