Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
måndag 26 mars 2018
Kotlett med Dijonsås
Väldigt snabb rätt om man bortser från potatismoset. Men om man delar potatisen i mindre bitar så kokar den ganska snabbt.
1,1 kg benfri kotlett
salt
svartpeppar
Sås:
3 dl crème fraiche
1 dl grädde
2 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 1/2 - 2 msk dijonsenap
2 msk kycklingfond
salt
svartpeppar
Salta och peppra kotletter.
Stek köttet i ca 3 minuter per sida.
Vispa samman crème fraiche med mjölk, grädde, mjöl, senap och fond i en kastrull.
Låt såsen koka upp och sedan sjuda i minst 3 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med potatismos och kokt broccolli.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ser jättegott ut!
SvaraRaderaRoligt att få lite inspiration, älskar nya recept.
/Lisa
lisebo.blogg.se