torsdag 20 juni 2019

Yosa Oat Drink Coffee



Den senaste tiden har jag saknat både motivation och ork till matlagning. För familjen har det nog inte märkts någon större skillnad. Det har bara varit jag som tyckt att middagarna har varit quick fix och en köttbit på grillen. Igår fick jag så äntligen lust att skapa och i slowcockern puttrar en köttgryta åt familjen. 

Min olust mot mat brukar komma samtidigt som värmen men den senaste veckan har jag också haft mycket kräkningar. Jag har inte mått illa utan bara kräkts. Kanske har det att göra med stress. Kanske har det att göra med att jag har extremt mycket värk. Vem vet.

Jag har fått hem Yosa Oatdrink Coffee. Minns inte om det var i Vegobox eller i Smakbox som den kom. I vilket fall som helst så är jag så tacksam för möjligheten att få testa den. 

För mig är havre ett bra alternativ då jag reagerar på för mycket soja.

Oavsett hur jag mår så älskar jag kaffe. Kaffe och te. I alla former. Varmt som kallt. Jag kan inte existerar utan kaffe och te.

Denna är inte en produkt jag hade köpt för att dricka hemma. Jag kokar kaffet på spisen och fryser in kaffetärningar till iskaffe. Men som ett alternativ när man är på språng tycker jag att denna produkten är ett helt okej alternativ till de olika produkter som finns på marknaden. Ett stort plus till att den inte innehåller något tillsatt socker.

Ingredienser:
Havrebas  (vatten, havre, kaffe (0,6%), rapsolja, kalcium, salt, stabiliseringsmedel (E418), surhetsreglerande medel (E339), jod, arom, vitaminer (riboflavin, D2, B12).

Innehåller 14% havre.

Produktmängd: 150 ml

100 % växtbaserad

NO added sugar

Marknadsförs av: Fazer www.fazer.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar