tisdag 17 maj 2016

Betala priset

Foto: Blush Beautyroom


Igår unnade jag mig ett återbesök hos Blush Beautyroom. Det är 6 1/2 vecka sedan mina naglar gjordes och jag tyckte det var dags.

Två av tipparna hade lossnat från nagelbädden då jag inte lyckades kontrollera händerna utan slog dem i köksbänken.

Utväxten var hemsk och framhävdes bara när jag försökte dölja med nagellack. Så lösningen blev OPI:s glitterlack.  Nackdelen var att lacket satt som berget och tillslut var det glitter överallt.
Jannike fick verkligen jobba för att bli av med eländet. Klart ska inte kalla det elände för man vill ju att nagellacket ska hålla.Foto: Blush Beautyroom


Mina naglar växer som ogräs så tipparna filades bort. Tycker att mina egna naglar har en helt okej längd.

Jag hade önskemål om en nagel med rand på och Jannike är inte rädd för att testa. Som nyutbildad tror jag hon är glad för möjligheten.

Det fungerade inte riktigt som Jannike tänkt. Stripsen höll inte tätt ordentligt och ränderna blev inte så raka som Jannike ville.
Pågrund av att grundarbetet tog sådan tid och att en ny kund väntade fanns inte tid att göra om.

Jag är nöjd trots allt. Härligt somriga naglar. Älskar det dimmiga matta vita utseendet. Korallfärgen hjälper till att ge det där extra och de som känner mig vet att jag älskar färg.
Idag betalar jag priset för lyxen. Idag mår jag skräp och kroppen värker. Nacke, axlar och armar skriker. Bäckenet känns som om det smulats sönder. Att sitta still i 3 timmar fungerar inte för mig. Kroppen stelnar och värken ökar. Men fina naglar har jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar