tisdag 29 augusti 2017

Bara vara - tisdag

Jag har jobbat mycket och idag var jag äntligen ledig. Bestämde mig för några dagar av återhämtning med "bara vara". Inga måsten och inga krav. Har mycket som jag borde ta tag i när jag är ledig men jag orkar inte. Stämbanden har varit kassa i över en vecka och jag borde kanske ta kontakt med en läkare. Orkar inte. Väntar ut det lite till. Hoppas bara att det inte blivit några permanenta skador av att jag pratat trots att stämbanden inte fungerat.


Efter kaffe och blåbär på trappan medan solen steg återvände jag till sängen och läste en stund. Det fungerar inte riktigt. Knoppen vill inte fungera och orden ger inga meningar.

Jag åkte iväg med tjejerna och Rex för att unna oss en lunch ute och vi stötte på gubben som åt en sillamacka mellan jobb.


Maja hämtade sushi och vi gav oss av till galgbacken i Pukavik. En väldigt fin rastplats med ett mörkt förflutet. Mörkt men intressant. Magda tyckte det var lite otäckt när hon förstod att människor blivit avrättade och begravda där.


Det var härligt att sitta där och äta med mina flickor. Njuta och bara koppla av.


På vägen hem körde vi inom en skog och gick en lång promenad. Svamp hittade vi mängder av men inga som vi ville ta med hem.

Väl hemma lagade jag fisktaco. Givetvis med lite assistans av gubben som kom hem under matlagningen.

Magda och Max värmde gårdagens frikadeller istället och det blev väldigt mycket mat över. Jag gjorde därför en lunchlåda till Oskar och vi åkte dit för kvällskaffe. Ännu mer njutning.

Nu är jag så otroligt trött och hoppas att jag kommer att sova i natt. Imorgon väntar en ny dag med "bara vara". Maja och jag ska ta med Rex på ett äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar