Idag gjorde gubben färsbiffar och Anamma-burgare som serverades till enkel potatissallad och het avokadokräm. Så mumsigt. Riktigt fräsch potatissallad och fantastiskt god avokadokräm. Blandade grönsaker serverades också till.
1 kg potatis
1 liten rödlök
1/2 påse babyspenat
1 1/2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Lägg i en ungfast form.
Ringla över olivolja och krydda med salt och svartpeppar.
Gratinera i ugn 200 grader i 20-25 minuter eller tills klara.
Strimla lök fint och blanda ner potatis tillsammans med spenat.
Vänd ner olivolja, vitvinsvinäger, salt och svartpeppar.
2 avokado
1/2-1 röd chili
1-1 1/2 tsk vitvinsvinäger
3 krm salt
1/2-1 krm svartpeppar
Gröp ur avokado och mosa innehållet.
Riv vitlök och finhacka chili.
Blanda vitlöj, chili, vitvinsvinäger och avokado.
Krydda med salt och svartpeppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar