tisdag 15 augusti 2017

Minus på "måsten"-kontot men plus i frys och mage


Det finns inte mycket ork över för allt annat i livet. Jobbet tar den lilla kraft jag har. Det är så det får vara nu. Det är så det får vara ett tag till.

Jag är otroligt glad och tacksam för mitt jobb men det är som det är. Jag har egentligen inte ork att arbeta och samtidigt fungera för övrigt. Allt annat sätts på paus och de två dagar i veckan som jag är ledig går till att: 1: Vila och 2: Försöka hinna ikapp med allt som inte hunnits med.

Med andra ord så ligger jag ständigt på minus både vad gäller vila och allt annat. Jag försöker att få lite samvaro med familjen och göra saker som ger mig energi
Livet ska ju inte bara överlevas utan levas också. Försöker därför att njuta i varje ögonblick. Härvaro! Tacksam för livet.


Gubben har semester och idag fyllde han och Maja upp hallonförrådet i frysen. 24 liter hallon lyckades de plocka på några timmar. Inte illa. Blir härligt att ha i vinter till min frukostgröt och i smoothies.


Ikväll njöt vi av kantarellmacka när Magda och Simon kom hem med lite nyplockat guld. Så underbart och så otroligt gott.

Imorgon är jag ledig och har tänkt försöka sova länge. Med tanke på att jag den senaste tiden sovit 2-3 timmar per natt så lär det inte bli så. Fast jag tänker inte stiga upp utan njuta av möjligheten att ligga kvar.

Kanske finns det ork att följa med tjejerna ut i skogen en stund. Det hade varit roligt och läkande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar