måndag 26 mars 2018

Kotlett med Dijonsås


Väldigt snabb rätt om man bortser från potatismoset. Men om man delar potatisen i mindre bitar så kokar den ganska snabbt.

1,1 kg benfri kotlett
salt
svartpeppar

Sås:
3 dl crème fraiche
1 dl grädde
2 dl mjölk
2 msk vetemjöl
1 1/2 - 2 msk dijonsenap
2 msk kycklingfond
salt
svartpeppar

Salta och peppra kotletter.
Stek köttet i ca 3 minuter per sida.

Vispa samman crème fraiche med mjölk, grädde, mjöl, senap och fond i en kastrull.
Låt såsen koka upp och sedan sjuda i minst 3 minuter.
Smaka av med salt och peppar.

Servera med potatismos och kokt broccolli.

1 kommentar:

  1. Ser jättegott ut!
    Roligt att få lite inspiration, älskar nya recept.
    /Lisa

    lisebo.blogg.se

    SvaraRadera