söndag 28 februari 2016

Makaronipudding


5 dl okokta makaroner
480 gram wienerkorv
1 rödlök
1 röd paprika
2-3 dl riven ost
3 ägg
1 dl matlagningsgrädde
3 dl mjölk
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 stora morötter
1/2 burk soltorkade tomater
1/2 rödlök
1/2 påse rucola
1/2 dl solrosfrö

Koka pasta.
Hacka korv, lök och paprika.
Bryn.
Blanda korvröran med de kokta makaronerna och riven ost.
Lägg allt i en smord ugnsfast form.
Blanda ägg, grädde, mjölk, salt och svartpeppar.
Häll blandningen över makaronerna.
Grädda puddingen 20 minuter eller tills äggstanningen stelnat.
Skala och riv morötter.
Strimla lök och tomater.
Blanda ihop allt och ringla lite olja från de inlagda tomaterna över.
Toppa med solrosfrön.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar