600 gram kotlett
1/2 gul lök
1/2 purjolök
1/2 solovitlök
1 tsk rosmarin
1/2 - 1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl grädde
2 dl vatten (mjölk)
1 1/2 msk kycklingfond
1 1/2 msk dijonsenap
1/2 påse babyspenat
Strimla kotletten.
Strimla lök och purjolök.
Stek kotlett tills får lite färg.
Tillsätt lök och purjolök.
Pressa i vitlök.
Tillsätt rosmarin, salt och svartpeppar.
Fräs någon minut.
Häll i grädde, vatten, fond och dijonsenap.
Låt koka 5-10 minuter. Gärna längre.
Koka under tiden pasta.
När pastan är klar tillsätter du babyspenat i såsen och blandar väl.
Servera antingen var för sig eller pasta och sås tillsammans. Vilket som fungerar hos dig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar