Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
tisdag 16 maj 2017
Spätta och pulled Vegme
Familjen fick stekt spätta, kokt potatis och skirat smör medan jag testade pulled Vegme i ett bröd.
Jag hade ett salladsblad och samma svamp-, lök- och rödbetsröra som familjen åt till fisken. På toppen tog jag lite vitlökssås gjord på iFraiche och vitlök.
Har du inte testat Vegme så kan jag verkligen rekommendera den. Väldigt gott.
2 rödbetor
200 gram champinjoner
1 gul lök
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Hacka löken.
Skiva svampen.
Skala och riv rödbetor.
Stek lök och champinjoner.
Tillsätt rödbetor.
Krydda med salt och svartpeppar.
600 gram spätta (file)
salt
vitpeppar
vetemjöl
Vänd fisken i vetemjöl.
Krydda.
Stek 3-4 minuter per sida.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar