tisdag 16 maj 2017

Spätta och pulled Vegme




Familjen fick stekt spätta, kokt potatis och skirat smör medan jag testade pulled Vegme i ett bröd.

Jag hade ett salladsblad och samma svamp-, lök- och rödbetsröra som familjen åt till fisken. På toppen tog jag lite vitlökssås gjord på iFraiche och vitlök.

Har du inte testat Vegme så kan jag verkligen rekommendera den. Väldigt gott.

2 rödbetor
200 gram champinjoner
1 gul lök
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Hacka löken.
Skiva svampen.
Skala och riv rödbetor.
Stek lök och champinjoner.
Tillsätt rödbetor.
Krydda med salt och svartpeppar.


600 gram spätta (file)
salt
vitpeppar
vetemjöl

Vänd fisken i vetemjöl.
Krydda.
Stek 3-4 minuter per sida.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar