tisdag 2 maj 2017

Vill du testa Glossybox?


Bild från www.glossybox. se

Mina tjejer prenumererar på Glossybox och får varje månad hem en box med skönhetsprodukter. Det är både kända och nya skönhetsvarumärken. Ibland är det också sådant som kanske inte sådant som direkt är skönhetsprodukter men sådant som kan få dig som kvinna att må gott.

GLOSSYBOX är verkligen den perfekta vardagslyxen. För endast 139 kr per månad får du hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter i mindre format (travel size). Även full size förekommer.

Tjejerna är väldigt nöjda med innehållet och även om det ibland är produkter som inte riktigt faller i smaken så kan man alltid ge bort eller sälja det man inte vill ha.

Det finns också en Manbox för männen så att de inte ska känna sig utanför. För visst vill även män piffa till sig?

Förutom att prenumerera på box kan man också köpa de specialboxer som görs. Jag har av Maja fått Mors dags -boxen och till jul brukar jag köpa boxen som görs då. Alltid väldigt nöjda.

Tjejerna ser med förväntan fram emot varje Glossybox och det blir många turer till brevlådan. Det är spännande att öppna varje box när den kommer. Precis som att få en present varje månad.

Om du vill testa att få hem Glossybox så vill jag tipsa dig om ett erbjudande som gäller så länge lagret räcker och fungerar endast på löpande prenumerationer. Kampanjen är giltig mellan 1/5 - 8/5.

Om du startar en prenumeration får både du och mina döttrar en necessär med 5 skönhetsprodukter som är speciellt utvalda av Storbritanniens Glossies som deras absoluta must haves.

Använd den unika koden när du startar din prenumeration så får inte bara du utan också Maja eller Magda en necessär med produkter.

https://gbx.to/r/SECI=NjE4ODk=

www.glossybox.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar