torsdag 20 oktober 2011

Ledig från spisen

Idag har jag ledigt från spisen. Jag och familjen blir bjudna på pizza ikväll. Tror att mina maskiner i köket också gillar att slippa användas för en dag. Jag sliter ut mina trotjänare.

Det kunde inte komma mer lägligt för idag är kroppen i ett sämre skick. Är inne på nionde dagen med konstant huvudvärk. Stress? Oro kanske? Försöker intala mig själv att jag inte är orolig inför den kommande röntgen men jag kanske inte lyssnar så bra. Tror jag har lite "Lotta-brave face". Om jag inte visar någon oro så är inte familjen orolig. Varför ska jag alltid låtsas vara stark?

Efter att jag skrivit till er återvänder jag till sängen och försöker vila lite innan det blir till att ut och fara på vägarna igen. Ska fixa lite inköp innan kvällens möten.

Har en konstig förmåga att boka in mig på flera uppgifter samma dag. Kanske beror det på att jag har så fruktansvärt svårt att säga nej.
Förstår inte hur jag ska kunna backa klockan 1 timme samtidigt som jag kör över 4 mil. Men, men inget är tydligen omöjligt för Lotta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar