söndag 9 augusti 2015

Så var ledigheten slut

Min lilla Magda


Jag har tvättat och städat. Hann bara hallen och köket men det blev grundligt. Klart, jag tvättade och vek sex maskiner tvätt också.

Middagen blev pizza som vi tog med till barnbarnen och överraskade dem med. Maja visste om att vi skulle komma men pojkarna blev glada. Speciellt över att Max var med oss. Magda saknades dock.

Hon var helt slut mentalt efter att ha färgat håret i över 2 timmar.

Först förstärkte hon den svarta hårfärgen hon redan hade. Hon sparade några decimeter upp för att kunna göra en dip dye. När den svarta färgen var färdig fortsatte hon med att bleka det som ska bli dip dye. Ytterligare 30 minuter med färg i håret och begränsad rörelsefrihet. Slutligen satte hon i den sista färgen. Den röda som blev dip dye.

Beundrar Magda för att hon uthärdade för jag såg hur jobbigt hon hade det. Snyggt blev det tillslut.

Det tog hårt på henne och hon fick faktiskt ett känslomässigt utbrott senare på kvällen. Hon mådde så dåligt av sorg att hon höll på att kräkas. Stackare! Hon har alltid haft svårt med känslor. Hon känner så mycket och stort. Hon klarar inte av tvetydigheter eller osäkra känslor/handlingar. Då vet hon inte vad som förväntas av henne eller hur hon ska reagera.

Nu är ledigheten slut och jag har 15 dagar med jobb framför mig. Vissa dagar ska jag faktiskt jobba deltid på ena jobbet för att sedan köra till det andra och jobba där också.

Den värsta dagen ska jag till och med hinna med ett möte mellan jobben. Bara att bita ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar