fredag 24 juni 2016

Just nu mår hon bra

Foto: Simon Hult


Sommarlov är här och alla måsten är borta. Tankarna på hösten låter vi inte än få lov att komma fram. Just nu mår hon bra och just nu vill vi låta henne göra det. Snart nog kommer brevet från gymnasiet. Snart nog får vi veta hur framtiden kommer att se ut.


Det är så härligt att se henne må bra. Det är fantastiskt att se henne le. Tänk att det ibland inte är svårare än att en bra människa kommer in i ditt liv. Eller, han har funnits där länge fast för Magda var han bara en kompis. Men omständigheterna förändrades och den som var hos Magda när hon mådde dåligt stod fortfarande kvar vid hennes sida efteråt. Han lämnade inte hennes sida och plötsligt nådde Amors pil Magdas hjärta.



Den utvecklingen som Magda gjort den senaste månaden är fantastisk. Helt otroligt. Hon har tagit enorma kliv och det märks tydligt att det är en individ som pushar henne att våga utmana sina demoner. Som hon litar på att han står där och tar emot henne om det blir jobbigt.



Min flicka mår bra. Just nu mår hon riktigt bra. Idag har hon gett sig av med Maja och båda njuter av sjön, mat och dricka. Hoppas att Maja kan släppa allt jobbigt och bara vara i stunden.


Umgänge som får dina ögon att glittra gör en perfekt kväll.





1 kommentar: