tisdag 24 januari 2017

Indisk Korma vegostyle


Testar ett recept från Vegomagasinet. Jag har gjort lite ändringar så att receptet passar mig och mitt kylskåp/frys/skafferi. Originalreceptet hittar du här

Riktigt gott. Gubben smakade och tyckte också att det var gott. 

- Detta kan jag tänka mig att äta. 

2 gul lök
400 gram Oumph The chunk
1 blomkålshuvud
1 dl gröna ärtor
1 burk kokosmjölk
1/2 msk ingefära
1 msk curry
1 msk garam masala
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Hacka löken och fräs den genomskinlig.
Bryt blomkålen i små buketter.
Blanda ner blomkål, vegoköttet och kryddorna i löken.
Tillsätt burken med kokosmjölk och sjud i 30 minuter.
Skölj burken med kokosmjölk med vatten och häll ner det i grytan tillsammans med ärtorna.
Sjud i 10 minuter till.

Servera med kokt ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar