Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
fredag 11 mars 2016
Senapspanerad kotlett
Familjen fick senapspanerad kotlett med ugnsbakad potatis.
600 gram kotlett (hel eller i skivor)
1 msk Dijonsenap
2 dl mjöl
2 1/2 dl ströbröd
2 ägg
Skiva kotletterna om du köpt en hel.
Banka ut kotlettskivorna något.
Blanda ägg och senap i en djup tallrik.
Häll mjöl i ytterligare en djup tallrik och ströbröd i en annan.
Doppa kotletterna i mjöl, ägg och sist i ströbröd.
Stek kotletterna 5 minuter på varje sida på medelhög värme.
Servera med ugnsbakad potatis, rårivna morötter och en sås gjord på iFraiche, majonnäs och tacosås.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar