tisdag 29 september 2015

September Glossybox


Septembers Glossybox låg i brevlådan idag. Var ett tag sedan som både Maja och Magdas Glossybox kom samma dig. 

Innehållet denna gången var nästan det samma i tjejernas boxar. Det enda som var annorlunda var att Magda fick en blå ögonskugga medan Maja fick en grå. Misstänker att de kommer att byta med varandra. 


Glossy mag innehåller denna gången mycket nyttigt. Recept som kan användas med kokosoljan bland annat. 

Benefit Cosmetics Roller Lash Mascara

Denna hyllade mascara från ett av våra favoritmärken har specialutformad borste som separerar och lyfter dina fransar till en helt ny nivå och gör dig redo för en kväll i rampljuset!
Originalprodukt: 235 kr/8,5 gram



Vita Coco Coconut Oil

Kokosolja har en mängd olika användningsområden inom skönhet- både inifrån och ut - och går att använda i såväl matlagning som på kroppen och i ansiktet. Perfekt för torr hösthud, som make-up remover och som nattkräm!
Originalprodukt: 130 kr/500 ml




Make Up Store Microshadow

Högpigmenterad ögonskugga som ger en mycket intensiv och klar färg. Skuggan är av absolut högsta kvalitet och du får en ögonmakeup som sitter hela dagen.

Originalprodukt: ca 145 kr/st






Glam of Sweden Caviar Pearls

Från detat nya svenska varumärke får du vackra caviarpärlor i olika färgglada nyanser att dekorera naglarna med. Sätt enkelt och effektfullt extra färg på hösten.
Originalprodukt: 39 kr/15 ml




Naked Lips Organic Tinted Lip Balm, Plush Red


Detta bästsäljande läppbalsam finns nu i en mer pigmenterad ton, perfekt för en snygg höstlook. Ekologisk aole vera, bixvaax och kokosolja ger dig både mjuka och vackra läppar.
Originalprodukt: 59 kr/st



ACO Protecting Day Cream Saché

Som bonus får du ett prov på denna härliga dagkräm som skyddar huden samt tillför riktigt med fukt. Krämen motverkar hudens första ålderstecken såsom fina linjer och minskad lyster. Innehåller även spf 15.
Originalprodukt: 209 kr/50 ml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar