tisdag 3 juni 2014

Smartson test av LG G3


Jag har anmält mig hos Smartson för att bli testpilot för LG G3.

Det låter spännande att få testa denna mobilen. Jag har haft LG tidigare och var väldigt nöjd med mobilen då. Nu har jag haft tre olika Sony på rad men är inte helt motståndare till att byta märke.

För mig är det viktigt att ha en mobil som är enkel att använda. De dagar då mina händer värker mycket och orken i armarna är borta behöver mobilen vara lätt. Både när det gäller vikt och användning.

De dagar jag ligger i sängen och inte orkar vara uppe är mobilen ett sätt att underhålla mig själv. Jag vill ha en mobil där jag både kan läsa bloggar, se på Youtube eller titta på filmer. Det gäller att skärmen är stor och att batteriet håller ett tag.

De dagar jag är mest på vägen önskar jag mig en mobil med ett batteri som räcker även om jag surfar ett tag.

Min blogg sköter jag mest via mobilen och därför söker jag en mobil som är enkel att skriva på och som tar bilder som duger. Just nu känner jag ofta att Sony inte håller måttet. Många gånger hinner kameran inte med och jag vill ha en mobil som kan fånga ögonblicken.

Videoklipp har jag flera gånger försökt lägga upp via kameran men det har bara fungerat vid två tillfällen.

Alla mina behov hoppas jag hitta hos LG G3. När jag läser om LG blir jag taggad och hoppas att jag får möjligheten att testa den. Om mobilen håller måttet för mina krav kommer gubben att få ärva min Sony.

2 kommentarer: