fredag 8 april 2016

Besök inför dagoperationVäldigt sur Magda. Äsch! Hon ser värre ut än vad hon egentligen var. Morgonen var tuff men hon lyckades övervinna ångesten och vi kom iväg. 

I väntrummet var hennes oro så otroligt tydlig. Håret råkade riktigt illa ut. 


Som tur är var både doktor och sköterska helt fantastiska.  Vilket bra bemötande. När Magda fick panik gjorde sköterskan allt hon kunde för att Magda skulle må bra.  Enkelheten och omtänksamheten visade verkligen att de är vana vid olika typer av funktionssätt.

När vi sedan kom upp till dagoperation för att träffa narkossköterskan blev dit jobbigt. Nervös, hungrig och jobbig situation i väntrummet gjorde Magda irriterad. Att vi fick vänta i över en timme gjorde inte saken bättre.

När vi tillslut kom in fick Magda ett ännu bättre bemötande än på mottagningen. Det märktes så tydligt i sköterskans beteende att hon var van vid att träffa personer med olika svårigheter och i olika åldrar. Magda fick till och med material som var baserat på bilder. Helt fantastiskt.Magda är betydligt lugnare inför sin operation. Nu blir det till att vänta tills ett datum dyker upp. Undrar hur länge det kommer att dröja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar