fredag 22 april 2016

Det kom ett brev

Magda och jag var på Lillasyster konsert på Lottarock i januari. Det var en lycklig dag även om Magda grät hela vägen hem efter konserten. Som extra bonus på kvällen skrev jag upp henne på en lista för att få hem den nya skivan.

Magda har väntat och väntat och väntat men skiva har inte kommit. Därför tog jag kontakt med Lillasysters organisation via Facebook och fick veta att det strulat med utskicket. Blev ombedd att maila adressen så skulle skivan dyka upp.

När jag ändå skrev tänkte jag passa på att tacka för det Lillasyster betyder för Magda. Hur musiken högt i lurarna skrämmer bort elaka tankar när det är jobbigt. Alla behöver positiv feedback och jag tror att det måste vara roligt att höra hur uppskattad man är av sina fans.

Svaret jag fick var så rörande att både jag och Magda började gråta.Igår kom så brevet. Igår grät Magda än en gång glädjetårar.

Det var verkligen ett brev fyllt med kärlek. Med en ursäkt och några extra saker som plåster på såren eftersom hon väntat.T-shirt och inte bara en utan två skivor, bild på killarna med en personlig hälsning på baksidan gjorde Magdas dag.

Fantastiskt! Detta behövde hon nu.

1 kommentar:

  1. Det där är verkligen att värna om sina lyssnare/följare! Grattis Magda! 💚

    SvaraRadera