måndag 10 april 2017

Workshop med NSPH Skåne

Idag åkte jag till Malmö för att medverka som Attention  I Skånes representant i en workshop hos NSPH Skåne. NSPH står för Nationell Samverkan Psykisk Hälsa och är en paraplyorganisation det vill säga en förening för föreningar inom psykiatrin.

Resan började med en promenad till busshållplatsen 9.10. Bussen kom men hade svårt att lämna hållplatsen eftersom handbromsen inte släppte. Efter mycket om och men började tillslut bussen att rulla. Som tur var också tåget jag skulle byta till försenat.


Väl framme i Malmö tog jag lunch och med en havrelatte i handen  vandrade jag i solskenet. Malmö visade verkligen sin finaste sida idag.


Sedan var det dags för workshop högt uppe under takåsarna.


Ett intressant arbete med att gemensamt arbeta fram hur verksamhetsplanen 2017-2018 ska förverkligas. Vi hann också med kaffe och kaka innan arbetet rundades av 16.30.

Mitt tåg hem hade gått 16.29 så det var bara till att vänta en timme.

Även om jag har haft en bra dag så kommer jag aldrig att pendla till Malmö. Aldrig att jag kommer att acceptera 4-5 timmars resväg till jobbet. I så fall får löne vara hög och möjligheten till att jobba hemifrån stor.

Morgondagen kommer jag att ha till återhämtning. Denna kroppen och knoppen behöver det. Är helt slut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar