lördag 1 april 2017

Årets första grillningVilken härlig dag det blev. Först var vi på Öppet hus på Jämshögs Folkhögskola där Magda visade vad NEO gör. Hon har funderingar på om kulturkursen kan vara ett steg för henne efter Individuella programmet. Inte i år men kanske nästa år. Maja fick också en kort ridtur. Vet inte om Maja eller den lilla flickan som ledde runt hästen var lyckligast. Märktes verkligen att Maja saknat att sitta på hästryggen.


Framåt kvällningen var det dags för att tillsammans med gubbens familj (en del av dem i alla fall) hälsa våren välkommen med grillning.


 Härligt att sitta i värmen från brasan och se gammal som ung njuta av vädret och korven.
 


Svärföräldrarna hade besök inte bara av svärfars kusin utan även av barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Det är en stor och livlig familj. 

Längtar till den årliga grillningen när alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn som har möjlighet kommer. Det blir en hel del. Med tanke på att svärföräldrarnas 5 barn har gett dem 5+4+2+2+0 barnbarn och dessa i sin tur än så länge utökat med 3 barnbarnsbarn så blir det en hel del folk när/om alla träffas. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar