torsdag 27 juni 2013

Tre timmar

Vaknade med ett ryck och satte mig upp. Tittade på klockan och blev chockad. Sist jag tittade på klockan var hon 01.54 och nu stod den på 05.05.

Jag hade sovit i tre timmar i ett sträck. Helt otroligt.

Tänk om jag kunde få mer sådan sömn.

För även om jag vaknade med huvudvärk från en stel nacke så kände jag hur skönt avslappnad jag var i både huvud och kropp.

Det är svårt att koppla bort värken när jag ska sova. Lyckas jag så vaknar jag varje gång jag rör mig i sängen. Ligger jag still så stelnar jag och smärtan blir värre.

Så min normala sömn ser mer ut som ett töcken av in och ut ur ett vilande tillstånd.

Jag får en typ av sömn i alla fall.

Fått höra av folk att jag inbillar mig och ingen hade överlevt om de inte fått sova. Att jag sover men tror att jag inte gör det.

I  början blev jag ledsen men nu struntar jag i folks ord. Jag vet ju själv. Jag känner själv och jag kan läsa på klockan själv.

Så att som i natt sova hela tre timmar i ett sträck kändes overkligt och fantastiskt.

3 kommentarer:

  1. carina sörensen27 juni 2013 kl. 09:46

    Om man inte överlevt utan sömn så skulle jag inte levt idag ,jag har sovit dåligt i många år pga värken ,man mår inte bra men man överlever.
    Jag fick morfinplåster för ett par månader sen eftersom inga värktabletter hjälper ,och nu äntligen något som hjälper lite ,sover bättre för det mesta i alla fall. Är alltid väldigt trött men har inte så mycket värk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad skönt du fått något som fungerar mot värken. Får väl sluta vara "stark" och dum mot mig själv och be om hjälp. Måste ju leva och inte bara överleva.

      Radera
  2. Ja det är inte roligt att behöva ha massa medeciner varje dag men man orkar inte annars

    SvaraRadera