måndag 6 mars 2017

Produkttest från Buzzador - Digestive Havremål


Jag har via Buzzador fått möjligheten till att testa Digestive Havremål från Göteborgs kex. Ett kex som passar både dom mellanmål eller som en "kaka till kaffet".
Produkten jag testade hade smaken tranbär och chiafrö. Det finns ytterligare en smak, orginal, men den fanns inte i den Maxibutiken som jag handlade i.

Vanliga Digestivekex är något som då och då kan finnas i detta hemmet men inte ofta. Barnen var väldigt förtjusta i Digestivekex som små och gubben äter dem gärna på en ostbricka. Då är denna varianten något som faller mig mer i smaken. Inte lika söt, mer motstånd när man tuggar och smak av havre.

Paketet innehåller 16 kex som ligger förpackade två och två. Även om jag inte är förtjust i all denna plast som vi använder helt i onödan så tyckte jag att det var väldigt behändigt att bara ta en av de små förpackningarna i väskan. Kan även tänka mig att detta är ett bra alternativ i barnens utflyktsmatsäck. Jag ska faktiskt köpa och stoppa ner i Magdas ryggsäck. Hon har alltid haft svårt att klara sig mellan frukost och lunch. I grundskolan var det svårt att hitta något som hon ville ha med sig eftersom hon inte är så förtjust i frukt och inte ville ha med en macka. Vilket kändes pinsamt att äta på rasten. Ett havremål hade nog gett henne tillräckligt med kraft fram till lunchen. Jag tyckte själv att Havremål var ett perfekt tillskott vid 15-tiden när hjärnan vill ha ett extra tillskott för att inte totalt kärva. Tror inte att det finns en längre timme än den mellan 15 - 16. Så nära hemgång men ändå så långt borta.

Digestive Havremål från Göteborgs kex är något som jag definitivt kommer att köpa igen.

Pris: cirka 24,90 kr
Betyg: 5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar