måndag 2 november 2015

Glossybox oktober

Talika
Photo- Hydra Day

Innovativ dagkräm som är den första djupt återfuktande behandlingen inspirerad av ljusterapi. Energin från dagsljus används för att optimera återfuktningen i huden. Applicera efter rengöring på morgonen.  

Originalprodukt: 359 kr/30 ml
Christina Aguilera
Touch of Seduction Body Lotion + Eau de Parfum

Christina Aguileras nya doft Touch of Seductionbjuder in till stunder av lyx och passion. Klassiska noter som vanilj och ros ger inbjudande och varm känsla samtidigt som vit fresia och hallon ger en fräsch blommighet.

Originalprodukt: 119 kr/150 ml, 295 kr/30 ml


Dax
Alcogel Sweet Raspberry

Dax lanserar i höst den underbart söta rosa handdesinfektionen med doft av sommarhallon. Håller dina händer rena och fräscha även när du inte har tillgång till tvål och vatten. Passar perfekt i handväskan.

Originalprodukt: 38 kr/50 ml


Emité make up
Diamond Heart Base Primer

Utslätande och färgkorrigerande primer som kan användas för att ge huden mer lyster eller under din foundation för en mer hållbar makeup. Den guldfärgade Diamond Heart-partikeln reflekterar ljus som får huden att stråla!
Originalprodukt: 340 kr/35 ml


Elizabeth Mott
All Day Color Lip Lacquer

Nytt högpigmenterat flytande läppstift som ger maximalt med färg utan att läpparna känns torra. Den lena formulan är mycket hållbar och intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager.

Originalprodukt: 219 kr/5 gram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar