Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
tisdag 10 november 2015
Kolja med krämig dillpotatis
Familjen åt kolja medan jag fick veganska filéer från Anamma. Passade väldigt bra.
700 gram koljafilé
1 bubbla potatis
1 burk iFraiche 2 dl
1 citron
olja
salt
svartpeppar
morötter
Skala och dela potatisen i tärningar och lägg på en plåt.
Gnid in potatisen med olja, salt och svartpeppar.
Sätt in i ugn 200 grader i cirka 20 minuter.
Skala och riv morötter.
Hacka dill och blanda med iFraiche.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Dela fisken i portionsbitar.
Krydda med salt och svartpeppar.
Stek i rikligt med smör i cirka 5-7 minuter på varje sida.
Dela citronen i klyftor.
Blanda ihop potatisen med dillkrämen.
Servera fisken med citronklyftor, dillpotatis och rivna morötter.
Etiketter:
fisk,
potatis,
vegetarisk,
vegetariskt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar