Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
lördag 12 december 2015
Wild burger with coleslaw
Familjen äter burgare medan jag får vegan nuggets från Hälsans kök.
680 gram viltfärs
1 gul lök
2 ägg
2 msk maizena
2 tsk soja
1 msk kalvfond
2 tsk timjan
1/4 vitkål
1 dl iFraiche
1 dl majonnäs (Astrid och apornas Mayo)
1 msk dijonsenap
1/2 rödlök
1/2 ask körsbärstomater
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Skala och hacka löken.
Blanda färs, ägg, lök, maizena, soja, fond, timjan, salt och svartpeppar.
Forma till burgare och stek 5-8 minuter per sida.
Strimla vitkålen.fint.
Blanda kålen med iFraiche, majonnäs, senap, salt och svartpeppar.
Skala och skiva rödlök och halvera tomaterna.
Servera burgarna med hamburgerbröd.
Etiketter:
sallad,
vegetarisk,
vegetariskt,
vilt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar