lördag 12 december 2015

Wild burger with coleslaw



Familjen äter burgare medan jag får vegan nuggets från Hälsans kök.

680 gram viltfärs
1 gul lök
2 ägg
2 msk maizena
2 tsk soja
1 msk kalvfond
2 tsk timjan
1/4 vitkål
1 dl iFraiche
1 dl majonnäs (Astrid och apornas Mayo)
1 msk dijonsenap
1/2 rödlök
1/2 ask körsbärstomater
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Skala och hacka löken.
Blanda färs, ägg, lök, maizena, soja, fond, timjan, salt och svartpeppar.
Forma till burgare och stek 5-8 minuter per sida.
Strimla vitkålen.fint.
Blanda kålen med iFraiche, majonnäs, senap, salt och svartpeppar.
Skala och skiva rödlök och halvera tomaterna.

Servera burgarna med hamburgerbröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar