Nästan samma sak som igår. Men inte riktigt. Jag fick stekta vegobitar från Anamma med lite tacokrydda. Till det grönsaker och hummus.
Magda visste direkt vad hon skulle laga när det var hennes tur att fixa middag.
- Jag vill laga kycklingtortillas. Sånna som Laila brukar laga.
Jag fick ringa till Wilma och fråga hur hennes mamma brukar laga rätten Magda menar.
Jag handlade hem allt men Magda fick göra jobbet.
Inga tillsatser, inga E-nummer, inget salt. 100 % Kryddor och ekologiskt låter super.
800 gram kycklingfilé
1 dl soltorkade tomater
1 påse fajitakrydda
400 gram creme fraiche
4-5 dl riven ost
tortillabröd
Strimla/dela kycklingfile,
Stek.
Hacka soltorkade tomater.
Tillsätt tomater, fajitakryddor och vatten. Låt vattnet koka bort.
Blanda ihop creme fraiche och lite mer än hälften av den rivna ost.
Vänd ner kycklingen.
Fördela kycklingen på tortillabröd och vik ihop.
Placera paketen på en ugnsfast form och strö riven ost över.
Gratinera i 220 graders ugn tills osten smält något och bröden fått lite färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar