Delade de sex bullarna i 12 bitar och la dem i en muffinsplåt. Petade ner fetaost och strödde över oregano och lite salt. Istället för mjölk penslade jag bullarna med havredryck.
Gräddade sedan enligt förpackningen.
På min bulle använde jag sojaost mozzarella-style.
Du kan självklart laga soppan med animalisk färs.
Du kan självklart laga soppan med animalisk färs.
1 gul lök
1 gul paprika
5-6 körsbärstomater
1/2 röd chilipeppar
1/2 grön chilipeppar
400 gram Anamma vegofärs
3-4 vitlöksklyftor
1 burk hela konserverade tomater
1 burk vita bönor i tomatsås
1 burk krossade tomater
3-4 dl vatten
1 msk grönsaksbuljong pulver
1 msk oregano
1/2 tsk salt
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Skala och hacka löken.
Skala och hacka löken.
Kärna ur och hacka chilin fint.
Dela paprikan i mindre bitar.
Dela paprikan i mindre bitar.
Fräs sojafärsen i en gryta.
Tillsätt lök, chili och pressad vitlök och fräs någon minut.
Häll i hela konserverade tomater, bönor i tomatsås, krossade tomater, körsbärstomater, salt, svartpeppar, oregano, buljongpulver och vatten.
Häll i hela konserverade tomater, bönor i tomatsås, krossade tomater, körsbärstomater, salt, svartpeppar, oregano, buljongpulver och vatten.
Koka på svag värme i 15-20 minuter.
Smaka av med eventuellt mer salt och svartpeppar.
Servera med bröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar