söndag 5 april 2015

Kyckling och vegan Paneng red thai curry



Magda lagade mat idag. Först kunde hon inte bestämma sig för vad hon skulle laga.  Jag tipsade henne om sidan studentkrubb.se. En sidan som Maja ofta använder.

Efter en stund hittade Magda ett recept som hon gillade.

Enligt receptet skulle man använda två påsar av kryddblandningen men det vågade inte Magda. Gubben är känslig för stark mat.


1 kg kycklingfilé
2 burkar kokosmjölk
4 tsk Paneng red thai curry kryddmix
Nudlar (3 portioner)

Koka nudlar enligt förpackningen.
Strimla eller tärna kycklingen.
Stek kycklingen.
Lägg över i en gryta.
Häll över kryddblandningen och kokosmjölk.
Låt koka några minuter.
Tillsätt nudlarna och servera.


Till mig stektes "Kycklingbitar" från Astrid och aporna. Cirka 1 dl kokosmjölk,1 tsk av kryddblandningen och lite havredryck.
På toppen lite färsk mejram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar