Jag nappade direkt. Har väntat sedan i november och eftersom det inte var något viktigare än städning på schemat så tackade jag ja.
Familjen fick äta veganskt idag och det hade de inget emot. Tror minsann att jag börjar få över dem på min sida.
800 gram Anamma vegofärs
800 gram Anamma vegofärs
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
1 morot
1 dl tomatpuré
1 burk krossade tomater
3 dl iMat
3 dl Oatly havredryck
1 -2 tsk salt
2 krm svartpeppar
4 vitlöksklyftor
1 morot
1 dl tomatpuré
1 burk krossade tomater
3 dl iMat
3 dl Oatly havredryck
1 -2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Hacka gul lök.
Stek lök och pressa i vitlök.
Tillsätt vegofärs och stek några minuter.
Riv moroten.
Tillsätt morot i färsen.
Blanda ner krossade tomater, iMat och havredryck.
Krydda och låt småputtra medan du kokar pasta.
Servera med sallad och Tofutti veganost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar