söndag 20 juli 2014

Kyckling i currysås



Gubben ville ha bruna bönor och bacon så åt de andra gjorde jag kyckling i currysås.

Själv mår jag bara illa. Dricker mycket vatten (och kaffe) och får behålla det så jag överlever nog utan mat.

Kanske ska överväga att bli lufterian eftersom all mat får mig att må illa.

4 kycklingfilé
1 gul lök
5 dl vätska (mjölk, grädde eller Gott-i-maten)
1-2 tsk curry (beroende på hur stark du vill ha din curry)
1/2-1 tsk salt
1/2-1 tsk socker
1 krm svartpeppar

Hacka löken och dela kycklingen r mindre bitar.
Stek lök och kyckling.
Tillsätt curryn och låt den svettas innan du häller i vätskan. Detta för att frisläppa currysmakerna.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Använd socker för att göra currysmaken mjukare.

Servera med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar