Jag är en kvinna, dotter, hustru, mamma, farmor och mormor som jonglerar för att få livet att fungera i en speciell och rörig familj. Välkommen in att ta del av min matlagning och vårt liv.
söndag 20 juli 2014
Kyckling i currysås
Gubben ville ha bruna bönor och bacon så åt de andra gjorde jag kyckling i currysås.
Själv mår jag bara illa. Dricker mycket vatten (och kaffe) och får behålla det så jag överlever nog utan mat.
Kanske ska överväga att bli lufterian eftersom all mat får mig att må illa.
4 kycklingfilé
1 gul lök
5 dl vätska (mjölk, grädde eller Gott-i-maten)
1-2 tsk curry (beroende på hur stark du vill ha din curry)
1/2-1 tsk salt
1/2-1 tsk socker
1 krm svartpeppar
Hacka löken och dela kycklingen r mindre bitar.
Stek lök och kyckling.
Tillsätt curryn och låt den svettas innan du häller i vätskan. Detta för att frisläppa currysmakerna.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Använd socker för att göra currysmaken mjukare.
Servera med ris.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar