Snabb och enkel pastasås.
Passar perfekt att strö lite hacka persilja över. Tyvärr var Majas persilja uppäten och butikens var torr som fnöske.
Rödlöken kan bytas ut mot purjolök.
900 gram - 1 kg kassler
1 rödlök
180 gram soltorkade tomater
8 dl vätska (creme fraich, grädde, Gottimaten)
1-1 1/2 msk dijonsenap
1 krm svartpeppar
Strimla kassler.
Hacka löken.
Strimla tomaterna.
Bryn kasslerstrimlorna och löken.
Häll över vätska.
Häll över vätska.
Rör om och koka upp.
Låt såsen koka några minuter.
Tillsätt senap och soltorkade tomater.
Låt såsen koka några minuter.
Tillsätt senap och soltorkade tomater.
Låt koka några minuter till.
Smaka av med svartpeppar.
Smaka av med svartpeppar.
Servera med kokt spagetti och sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar